I have a big problem.

I have a big problem.

Postby wildbiker » Fri Mar 24, 2017 7:28 am

Hello.

I bought the tracker firmware and doing a test riding today.

I opened the Issac program.

But that was not work.

I saw the warning by the beloning pic.

That is the problem of Lapview program.

(error NumericSupport.cpp line 86)

How can I solve it?

Before isntalling tracker It worked perfectly.

Also, I tried to delete Issac and install again.

It doesn't work.
wildbiker
 
Posts: 19
Joined: Wed Jan 04, 2017 3:23 am

Re: I have a big problem.

Postby Velocomp » Fri Mar 24, 2017 12:09 pm

Your problem has nothing to do with the firmware key.

Something has happened to your installation of Isaac; please email technicalsupport@velocomp.com
John Hamann
Velocomp
Velocomp CEO
 
Posts: 4322
Joined: Fri Jan 11, 2008 9:43 am

Re: I have a big problem.

Postby ronpei » Sat Mar 25, 2017 2:00 pm

Velocomp wrote:Your problem has nothing to do with the firmware key.

Something has happened to your installation of Isaac; please email technicalsupport@velocomp.com


I have had a similar lab view error for over a year. It just means that the graphs initially draw incorrectly. I sent a request in way back but nothing. I also reloaded all software but still there. I have Isaac ver 4.0.0 the error text is related to lab view "Error 1077 occurred at Property Node (arg 3) in MSGT scale y axes.vi->iBike calculate and scale Y axes.vi->iBike top-level VI.vi". So it may be a bit different but still annoying since it means the plots do not auto scale properly.
So there are some odd Lab view implementation bugs out here.
ronpei
 
Posts: 117
Joined: Sat Jun 08, 2013 7:47 am

Re: I have a big problem.

Postby Velocomp » Sat Mar 25, 2017 5:01 pm

Interesting!
John Hamann
Velocomp
Velocomp CEO
 
Posts: 4322
Joined: Fri Jan 11, 2008 9:43 am


Return to GPS Tracker: GPS for your PowerPod or Newton!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron